Architectnotariswoning

Een notariswoning bouwen die precies voldoet aan uw woonwensen? Dan bent u bij EVE Architecten aan het juiste adres! Wij hebben jarenlange ervaring in het ontwerpen van verschillende stijlen woningen en weten elke keer opnieuw onze klanten te verrassen met ons ontwerp. Wij zijn een architectenbureau dat uw woonwensen voorop stelt en deze perfect vertaalt in een exclusief ontwerp van een architect!

KENMERKEN NOTARISWONING

Een notariswoning is een statige woning met een zogenaamde lage gootlijn (goot op de eerste verdieping) en een schuin dak met dakkapellen. De voorgevel van de notariswoning is symmetrisch en heeft vaak een rijk gedetailleerde entreepartij. De notariswoning kan zowel klassiek als wat moderner worden uitgevoerd. Uw woonwensen zijn belangrijk voor de architect om een notariswoning te ontwerpen waarin u zich echt thuis voelt!

ARCHITECT ONTWERPT NOTARISWONING 2.0

Een notariswoning kan op verschillende manieren worden vormgegeven. Onze architecten dagen u en zichzelf uit om de klassieke notariswoning eigentijds te ontwerpen. En het zit ‘m daarbij in de details: de materiaalkeuze, een verrassende plattegrond of het toepassen van de kenmerkende stijlelementen op een vernieuwende wijze. Kortom: bij EVE Architecten zit u goed voor een “notariswoning 2.0”.

WILT U VERRAST WORDEN?

Heeft u plannen om een woning te bouwen en wilt u in contact komen met een architect om te bespreken wat wij voor u kunnen betekenen? Dan maken we graag kennis met u in een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wij kunnen dan diverse verrassende ontwerpen aan u laten zien. Of heeft u al een hele specifieke vraag? Dat kan natuurlijk ook! U bent van harte welkom op ons kantoor en wij horen graag waar wij u mee van dienst kunnen zijn! Inspiratie opdoen? Vraag dan vrijblijvend ons inspiratiepakket aan!

Vraag hier ons inspiratiepakket aan

Notariswoning EVE Architecten