Huisontwerpen

Een huis ontwerpen, dat precies aansluit bij uw wensen? Dan heeft u een architect nodig die heel goed kan luisteren en deze wensen om kan zetten in een creatief ontwerp. En wij durven na 17 jaar ervaring en het ontwerpen van tientallen woningen  wel te zeggen dat EVE Architecten dan de perfecte partner voor u is!

VAN HUIS NAAR THUIS

Een huis ontwerpen is één, maar het belangrijkste is dat het uw thuis wordt. Een plek waar u graag bent, waar u samen met familie en vrienden geniet van een mooie zomeravond, waar de kinderen heerlijk kunnen spelen en ravotten: een plek waar u echt thuis bent. Al onze ontwerpen zijn uniek en exclusief voor onze opdrachtgevers ontworpen. Geen één villa is hetzelfde. Maar één ding hebben zij gemeen: onze herkenbare ontwerpsignatuur. En daar zijn we trots op. En helemaal nu steeds meer mensen deze signatuur herkennen.

EEN PERFECT EINDRESULTAAT

Wij zijn perfectionistisch. En zijn pas tevreden als u tevreden bent. We houden van ons vak en voeren deze met passie uit. Maar altijd met de belangrijkste regel: het perfecte huis ontwerpen voor u. En ook wij zijn mensen die af en toe fouten maken. Maar wij gaan ze niet uit de weg en lossen ze op. En daar leren wij van, elke dag opnieuw. Wij zijn daarom ook blij met kritische opdrachtgevers. Want pas dan kunnen we samen naar een perfect eindresultaat!

EVE UW (T)HUIS LATEN ONTWERPEN?

Wij staan klaar voor u! Maak vrijblijvend een afspraak of vraag ons inspiratiepakket aan. Wij ontwerpen graag ook ùw thuis!

Vraag hier ons inspiratiepakket aan