StadsvillaBlaricum

Vanaf mei dit jaar genieten de bewoners al van hun prachtige stadsvilla. in het voorjaar van 2014 hebben wij het ontwerp van deze stadsvilla gemaakt en een jaar later konden de bewoners al verhuizen naar hun nieuwe woning. De relatief korte bouwtijd komt omdat de woning in houtenskeletbouw is gebouw (HSB). De woning is gebouwd door Blauhuis, Zij zijn de specialist op het gebied van duurzaam bouwen in Friesland. Het bouwproces, de materialen, de goede isolatie en de flexibiliteit dragen allemaal bij aan een relatief laag energieverbruik.

De woning biedt enorm veel ruimte. Op de begane grond is een zeer ruime woonkamer en woonkamer. daarnaast is er een mooie loungehoek en een kantoor. De berging en bijkeuken geven voldoende ruimte voor de opslag van diverse spullen. Ook de verdieping van deze stadsvilla is zeer ruim. Drie ruime slaapkamers, waarvan de hoofdslaapkamer een inloopkast en een eigen badkamer heeft. Daarnaast is er nog een badkamer en separaat toilet op de eerste verdieping. Op de zolder is nog een vierde slaapkamer en een royale berging. Al met al een zeer ruim familiehuis op een prachtige plek!

STADSVILLA IN BLARICUM 1_IM_EVE ARCHITECTENSTADSVILLA IN BLARICUM 2_EVE ARCHITECTENSTADSVILLA IN BLARICUM_IM_ 2_EVE ARCHITECTEN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *