Villa’sNaardereiland:eentopwijkinaanbouw!

De villa’s Naardereiland zijn volop in aanbouw. De eerst vijf villa’s zijn inmiddels opgeleverd en de volgende vijf volgen snel.  De verwachting is dat over circa een jaar de hele wijk af is. In totaal komen er 45 villa’s: vrijstaand en twee-onder-een-kapwoningen. Bijzonder is dat geen een villa hetzelfde is. Naast alle woningontwerpen heeft EVE Architecten ook de brug ontworpen die de toegang vormt naar de nieuwe wijk. Een hele leuke en bijzondere opgave. Daarnaast hebben wij voor een aantal toekomstige bewoners ook het interieur mogen ontwerpen. We moeten nog even geduld hebben voor het eindresultaat, wij kunnen niet wachten tot het zover is!

Bijzondere opgave: 45 unieke villa’s Naardereiland

Op Naardereiland komt al het goede dat het leven te bieden heeft samen. Geniet van rust, ruimte en privacy dankzij de besloten opzet van de nieuwe wijk. Maar weet de bruisende binnenstad van Amsterdam, het karakteristieke Naarden-Vesting en tal van sportieve mogelijkheden altijd dichtbij.

Naardereiland is zonder meer uniek te noemen. Het is de enige buitendijkse locatie in Nederland waar een dergelijke villa wijk kan worden gerealiseerd. Edwin van Elk: “Toen ik de locatie zag, had ik al direct een sfeer voor ogen. Zo moest het worden! Om deze sfeer te kunnen realiseren, heb ik acht verschillende woningtypes ontworpen in drie verschillende stijlen. Deze stijlen zijn geïnspireerd op de “Gooische villa” maar hebben een eigentijdse vormgeving”. We zijn met bijna alle bewoners om tafel gegaan om de volgende ontwerpslag te maken. Edwin: “Een enorm leuk traject. In de gesprekken gaven zij hun woonwensen en ideeën aan voor hun villa. Met deze input zijn wij verder op maat gaan ontwerpen. Hierdoor kreeg elke individuele woning een eigen sfeer en look. Een huis wordt een thuis. Naardereiland kenmerkt zich door eenheid in verscheidenheid.”

Meer zien over de villa’s Naardereiland: kijk op https://eve-bv.nl/consument/object/naardereiland/ of http://www.wonenopnaardereiland.nl

VILLA'S NAARDEREILAND 9_EVE ARCHITECTENVILLA'S NAARDEREILAND 4_EVE ARCHITECTENVILLA'S NAARDEREILAND 2_EVE ARCHITECTEN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *