Architectherenhuis

Een prachtig herenhuis bouwen op een mooie plek? En heeft u al een kavel in bezit of een kavel op het oog? Dan bent u bij EVE Architecten aan het juiste adres om te onderzoeken wat de mogelijkheden zijn. Het maken van een eerste schets door een architect, of het eerst doen van een QuickScan naar de mogelijkheden op de kavel, het kan allemaal! Wij helpen u graag verder om uw plannen te realiseren!

ONZE ARCHITECT IS THUIS IN VERSCHILLENDE STIJLEN

De afgelopen 15 jaar hebben wij veel ervaring op mogen doen in het ontwerpen van vele woningen in verschillende stijlen. Een herenhuis bouwen is een leuke en spannende tijd. En dat begint met een mooi ontwerp van onze architect. U vertelt in het intakegesprek alle wensen die u heeft voor uw nieuwe woning. Onze architect luistert aandachtig en vraagt door waar nodig. En dan aan de slag! Inspiratie, denken en schetsen: onze architect laat uw herenhuis langzaam tot leven komen.

VEEL RUIMTE IN EEN HERENHUIS

Een herenhuis biedt over het algemeen veel ruimte. En niet alleen een vrijstaand herenhuis, maar ook twee-onder-een-kapwoningen of rijenwoningen in ‘herenhuis-stijl’ worden gekenmerkt door royale leefruimtes. In onze online portfolio treft u verschillende voorbeelden aan. En wij kunnen het ons voorstellen dat het best lastig is om deze ruimtes mooi in te delen en te voorzien van meubilair. Ook daarin kunnen wij u perfect adviseren. Onze interieurarchitect denkt graag met u mee. En niet alleen over de indeling van de ruimte: in onze uitgebreide interieurkamer, kan zij samen met u een ‘live’ moodboard maken met mogelijke materialen, zoals vloer-, wand-, en plafondafwerking. Een totaalbeeld hoe uw nieuwe herenhuis er uit komt te zien. Alle kennis onder één dak. Wel zo makkelijk!

ZIN IN EEN KOP KOFFIE?

Dat kan altijd! U kunt ons bellen of het contactformulier invullen. Wij maken graag kennis met u in het mooie gastvrije Twente. De koffie staat altijd klaar! Inspiratie opdoen? Vraag dan vrijblijvend ons inspiratiepakket aan!

Vraag hier ons inspiratiepakket aan

Herenhuis EVE Architecten