Architectnieuwbouw

U zoekt een architect voor de nieuwbouw van uw woning? Een architect die uw woonwensen perfect weet te vertalen in een ontwerp. Maar ook een architect die u verder kan helpen met de zoektocht naar een aannemer, de begeleiding van het hele nieuwbouwtraject of één die meedenkt over het interieur? EVE Architecten heeft al 15 jaar lang ervaring en kan u daarbij uitstekend van dienst zijn.

NIEUWBOUW: EEN SPANNENDE EN LEUKE TIJD

Het bouwen van een nieuwe woning is best een spannende tijd. Er komen veel vragen op u af en u moet voor veel zaken keuzes maken. U legt uw woondroom in onze handen. We beseffen dat dat een hele stap is. Daarom doen we er alles aan om uw nieuwbouwproject zo zorgeloos mogelijk te laten verlopen. Onze zeer ruime ervaring en expertise zetten wij dan ook voor de volle 100% in. En eigenlijk vinden we dat niet genoeg. We proberen altijd een stapje extra te zetten. Daardoor is het bouwen van uw nieuwe woning ook vooral een leuke tijd.rchitect

ER KOMT HEEL WAT KIJKEN BIJ NIEUWBOUW

Voordat de eerste schop in de grond kan, moet er heel wat gebeuren. Het begint natuurlijk allemaal met een ontwerp van de architect. Is het ontwerp helemaal naar uw zin, dan pakken wij het traject richting de gemeente op, het zogenaamde vooroverleg. Uw ontwerp wordt dan getoetst aan de eisen van welstand en aan het bestemmingsplan. Is dit allemaal akkoord dan maken wij de vergunningsstukken voor uw nieuwbouw in orde. Met een vergunning op zak bent u natuurlijk al een stap verder naar uw droomwoning! De volgende stap is de zoektocht naar een aannemer: het schrijven van het bestek, het opstellen van prijsvormingstekeningen en het organiseren van de aanbesteding: alle werkzaamheden kunnen wij voor u uit handen nemen. En na de aannemersselectie en het opstellen van de werktekeningen, kan dan eindelijk de schop de grond in . Onze bouwmanagers kunnen u tijdens de bouw ook perfect ondersteunen, zodat u een zorgeloos bouwtraject heeft. En wel zo handig: alle expertise hebben wij zelf in huis, dus u bent verzekerd van een perfect afgestemd traject voor uw nieuwbouw!

WAT KUNNEN ONZE ARCHITECTEN BETEKENEN VOOR UW NIEUWBOUW?

Maak vrijblijvend een afspraak en wij luisteren graag naar u waarmee wij u van dienst kunnen zijn. Ook voor andere vragen over de nieuwbouw van uw woning kunt u ons benaderen. Wij helpen graag! Alvast inspiratie opdoen? Vraag dan vrijblijvend ons inspiratiepakket aan!

Vraag hier ons inspiratiepakket aan

Nieuwbouw woning EVE Architecten