Architect notariswoning

Een notariswoning bouwen die precies voldoet aan uw woonwensen? Dan bent u bij EVE Architecten aan het juiste adres. Wij hebben ruim 17 jaar ervaring in het ontwerpen van verschillende stijlen woningen en weten elke keer opnieuw onze klanten te verrassen met ons ontwerp. Door heel Nederland. Vanuit onze thuisbasis het mooie Twente.

ARCHITECT ONTWERPT NOTARISWONING 2.0

Een notariswoning kan op verschillende manieren worden vormgegeven. Onze architecten dagen u ėn zichzelf uit om de klassieke notariswoning eigentijds te ontwerpen. En het zit ‘m daarbij in de details: de materiaalkeuze, een verrassende plattegrond of het toepassen van de kenmerkende stijlelementen op een vernieuwende wijze. Kortom: bij EVE Architecten zit u goed voor een “notariswoning 2.0”.

CONCRETE VRAAG OF NOG AAN HET ORIËNTEREN?

Heeft u al concrete plannen om een notariswoning te bouwen? Of wilt u juist eerst meer weten over het totale proces en wat er allemaal op uw pad komt bij het ontwerpen en bouwen van een woning? In beide gevallen helpen wij u graag verder. Afhankelijk van uw vraag schuift één van onze architecten òf onze projectmanager aan om uw vragen te beantwoorden. Uiteraard vrijblijvend.

MEER DAN 3000 KLANTEN GINGEN U VOOR

In ons ruim 17 jarig bestaan, hebben wij al voor veel mensen een thuis mogen ontwerpen. Allemaal verschillend. Uniek. Elke keer begonnen met een leeg vel papier. En onze inspiratie en ideeën zijn nog lang niet op. Die blijven komen. Omdat ontwerpen onze passie is. Kunnen wij onze passie ook met u delen?

BEKIJK ONS WERK