Droomhuis bouwen

Het ontwerp is klaar. En dan wilt u snel uw droomhuis bouwen! EVE Architecten kan u daar uitstekend mee helpen. Wij hebben alle disciplines in huis om u te helpen uw droomhuis te bouwen. Wij zeggen altijd: een goede voorbereiding is het halve werk. Door vooraf goed over alles na te denken èn vast te leggen, wordt uw droomhuis bouwen een zorgeloos traject. Zo kunnen wij u  voor u de prijsvormingsstukken opstellen. Deze bestaan uit tekeningen en een bestek, waarmee de prijzen van aannemers kunnen worden aangevraagd. Wij adviseren en begeleiden u tijdens de keuze voor een aanbesteding of bouwteam, behoeden u voor valkuilen en zorgen ervoor dat er een waterdichte aannemersovereenkomst ligt. Onze ervaren en vakkundige bouwmanagers zijn het aanspreekpunt tijdens de bouw van uw droomhuis. Zij vertegenwoordigen u op de bouwplaats en zorgen ervoor dat uw woning volgens afspraken en contractstukken wordt opgeleverd. Zo verdient u uw investering dubbel en dwars terug!

Droomhuis bouwen start met duidelijke taal

Onze bouwmanagers spreken uw taal. Dat klinkt wat vreemd maar is wel van groot belang. Uw droomhuis bouwen start met de technische uitwerking. U moet veel technische keuzes maken en daar kunnen onze bouwmanagers u perfect bij helpen. Zij vertalen de techniek naar begrijpelijke taal, zodat u ook echt een goede keuze kunt maken. Tijdens het bouwen van uw droomwoning, zijn zij de schakel tussen u en uw aannemer. Zij zijn de voorzitter tijdens de bouwvergaderingen, beoordelen eventuele wijzigingen ten opzichte van de contractstukken en adviseren u over alternatieven en meer-en minderwerk. Zo komt u niet voor verassingen te staan.

Bouwen is managen

U kunt niet wachten tot uw droomhuis af is. Het bewaken van de planning is dan ook erg belangrijk. Maar ook de juiste kwaliteit en binnen uw budget zijn belangrijke aspecten die bewaakt moeten worden tijdens de bouw. Dat is de belangrijkste taak van onze bouwmanagers. Zij nemen u deze zorg uit handen. Zodat u alvast kunt dromen over uw droomhuis!