GastvrijTwente

EVE Architecten is gevestigd in het mooie Twente. Naast een aantal grote steden is Twente een streek met grote landschappelijke kwaliteiten: het heeft een kleinschalig coulisselandschap met belangrijke natuurgebieden en veel groene landgoederen. Twente wordt van noord naar zuid door een heuvelrug doorsneden en kent vele bossen. Ook heeft heeft de streek prachtige Twentse architectuur. Het oud stedenschoon is vooral te vinden in het kleine Ootmarsum, maar ook Delden en Diepenheim hebben hun historische centrum en pittoresk aanzicht behouden. Een prachtig gebied om te wandelen, te fietsen of te recreëren. Maar ook om u culinair te verrassen. Kortom, maak kennis met ons gastvrije Twente!

Vraag hier ons inspiratiepakket aan

Heerlijk eten

ineenprachtigeambiance

De keuken van ’t Brodshoes in Rijssen laat zich het best omschrijven als puur, eerlijk, authentiek en fris. Er wordt gewerkt met dagverse en ambachtelijke (lokale) toppers op de kaart en u vindt een heerlijke variëteit aan klassiekers en eigentijds culinaire verwennerijen. Kom culinair genieten van de Twentse gastvrijheid!

Nieuwbouw Kantoor Twents 't Brodshoes

Prachtige natuur

Eindelooswandelenenfietsen

Twente verrast u met de prachtige natuur. Een forse klim op de Holterberg of eindeloos wandelen langs de Regge. Ook heeft u ’s ochtends vroeg of ’s avonds tegen de schemering, kans op een bijzondere ontmoeting met dieren zoals reeën, vossen en bunzings. Beleef de natuur!

Foto EVE Architect Twente van Reggestreek

Ontmoet kunst

inhetmooieDiepenheim

In de jaren 80 van de vorige eeuw werden kunstinitiatieven zoals ‘Vrienden van Galerij 1881’ en Stichting Beeld-en-Route ontplooid en vanuit dit initiatief werd in 1990, de Kunstvereniging Diepenheim opgericht. Nu bijna 25 jaar later heeft Diepenheim een levendig kunstklimaat. Zo trekt het Kunstmoment Diepenheim jaarlijks tienduizend bezoekers in 10 dagen. Heeft het kunstpresentatie plekken, diverse tuinen ontworpen door kunstenaars en tientallen kunstgaleries van naam. Voldoende kunstaanbod om enkele dagen rond te struinen.

 

Nieuwbouw Kantoor Twentse Kunstpresentatie