Huis ontwerpen

Een huis ontwerpen. Hoe gaat dat als ik bij een architect binnenstap? Hoe snel kan ik een vergunning krijgen en wat kost het bouwen van een huis? Wij kunnen ons voorstellen dat u veel vragen heeft als u op het punt staat om een huis te laten ontwerpen. Wij zetten graag onze expertise en jarenlange ervaring in om u daarbij te helpen. Creativiteit en een passie voor techniek zit in onze genen. Vragen over het proces, vergunningstraject, bouwkosten, het selecteren van een aannemer of andere vragen? Ook voor deze vragen bent u bij EVE Architecten aan het juiste adres.

OP DE KOFFIE

Een huis ontwerpen is één, maar het belangrijkste is dat het uw thuis wordt. Daarom starten we altijd met een vrijblijvend gesprek. En dat kan een gesprek zijn met één van onze architecten of met onze projectmanager. Afhankelijk van de vragen die u heeft. Maar één ding is daarbij belangrijk: wij willen u graag leren kennen. Want pas dan kunnen wij u op maat adviseren en voor u aan de slag gaan.

HUIZEN ONTWERPEN IN HEEL NEDERLAND

Wij hebben ruim 18 jaar ervaring in het ontwerpen van huizen. En dat doen we door heel Nederland. Vanuit het mooie Twente komen we overal. Maar u bent ook een aantal keren te gast bij ons op kantoor. Wij combineren dan zoveel mogelijk afspraken op één dag, wel zo praktisch. En uiteraard zorgt onze gastvrouw voor een aangenaam verblijf.