Klassieke villa

Een klassieke villa, een moderne villa,  of een eigentijdse villa? Het kan allemaal. Wij luisteren scherp naar uw woonwensen en vertalen deze op een verrassende manier naar een ontwerp! Een ontwerp waarin u zich helemaal thuis voelt. Dat precies bij u past en naadloos aansluit bij uw woonwensen. Want daar gaat het uiteindelijk om.

Een klassieke villa: een verscheidenheid aan mogelijkheden

Een klassieke villa kan op verschillende manieren worden vormgegeven. U kunt hierbij denken aan de opbouw van de gevel, de roedeverdelingen in de ramen of het toepassen van de verschillende stijlelementen. En een klassieke villa kan ook een moderne twist hebben. Dat gaat prima samen. We zoeken in het ontwerp naar eenheid, samenhang en afstemming. Dat maakt het werk van ons zo leuk.Binnen de gewenste stijl toch steeds op zoek naar verrassende combinaties zonder daarbij het totaalconcept uit het oog te verliezen. Dat is onze uitdaging!

Interieur in stijl

Naast het ontwerpen van uw klassieke villa, hebben wij ook alle kennis in huis om uw interieur te ontwerpen. Dat kan in de lijn van de architectuur, maar een strak en eigentijds interieur levert ook een verrassende combinatie op. Wij hebben alle expertise, kennis en creativiteit in huis om u thuis te laten voelen in uw eigen interieur.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bekijk dan eens onze portfolio. Daar treft u een selectie van de door ons gerealiseerde klassieke villa’s. Wellicht doet u inspiratie op voor uw nieuwe villa. En in een vrijblijvend gesprek kunnen we u nog meer inspiratie laten en horen we graag welke wensen u heeft. Wij gaan graag voor u aan de slag!