EVELabels

Samen met u zetten we graag de puntjes op de i van uw nieuwe interieur. We vinden het belangrijk dat exterieur en interieur perfect op elkaar zijn afgestemd. Daarom hebben wij een aantal eigen labels ontwikkeld. Trendy en exclusief zodat uw huis echt uw thuis wordt!

Inspiratie opdoen in onze showroom?

Exclusieve stoffen

Gordijnen kunnen uw woning een magische dimensie geven.Ingetogen warme kleuren of juist met een tikkeltje glamour. En keurig opgehangen op een gordijnrails of juist met stoere ringen. En heeft u wel eens nagedacht om uw gordijnen stuitend op te hangen? In onze interieurkamer hebben wij een collectie exclusieve EVE-gordijnstoffen. Wellicht vindt u hier de stof die perfect aansluit bij uw interieur!

 

Robuuste, stoere vloeren

Naast ons EVE-label voor de gordijnen, hebben wij ook diverse EVE-vloeren in onze interieurkamer. In verschillende kleuren. En verschillende afwerkingen. Maar ook kunnen wij u laten zien dat de wijze waarop de vloer wordt gelegd erg bepalend is voor de uitstraling van de totale vloer. En wat handig is: doordat wij tevens veel andere kleuren en materialen in onze interieurkamer hebben, kunnen wij voor u een ‘live moodboard’ maken. Zo krijgt u een heel goed beeld van uw totale interieur!

 

 

VLOEREN_EVE ARCHITECTEN

Tafel op maat

Bij uw nieuwe thuis horen natuurlijk ook prachtige meubels!  Het liefst natuurlijk die perfect in de ruimte past. Ook daar helpen wij u graag bij. Op ons kantoor hebben wij enkele voorbeelden staan. Maar natuurlijk zijn alle combinaties mogelijk. Voor binnen en buiten. Wij vertellen u graag over de mogelijkheden en ontwerpen graag ook uw tafel op maat!

TAFEL EVE _ARCHITECTEN

Samen met ons interieurteam

Ons interieurteam zit vol met ideeën. Zij zijn op de hoogte van de laatste trends en kunnen u uitstekend adviseren om de juiste keuzes te maken. En omdat zij ook een bouwkundige achtergrond hebben, worden uw interieurkeuzes ook technisch goed verwerkt. Uw droominterieur wordt werkelijkheid!