Nieuwbouwkantoor

Plannen voor nieuwbouw kantoor? Dan zit u goed bij EVE architecten. De uitstraling van het kantoor is tenslotte enorm belangrijk voor een goede eerste indruk. We begrijpen dit als geen ander. Maar met begrip alleen kom je er natuurlijk niet. EVE Architecten heeft jarenlange ervaring met architectuur voor zowel de particuliere als zakelijke markt.

Nieuwbouw kantoor: mooi & efficiënt

Met onze expertise in en passie voor het vak zijn we in staat elke wens – gecombineerd met commerciële belangen – te vertalen naar een mooi nieuw kantoor en tegelijkertijd een efficiënt gebouw dat ook nog eens voldoet aan alle wettelijke eisen.
De buitenkant is niet het enige dat telt bij nieuwbouw van kantoren en bedrijfspanden. EVE Architecten maakt een compleet geheel door een volmaakte harmonie tussen exterieur en interieur te creëren.
Mooi, efficiënt, praktisch en optimaal gebruik van de ruimte.

Functionele & prettige werkomgeving

Als u uw nieuwe kantoor door ons laat ontwerpen, zorgt u voor een functionele en prettige werkomgeving. Inspirerend en plezierig. Onze interieurarchitectendenken aan elk detail.

Meer over nieuwbouw kantoor

Wij zorgen zeer snel voor een schetsontwerp. Al binnen 14 dagen kunnen we u onze plannen voorleggen. Geheel vrijblijvend natuurlijk. Ook kunnen we u op weg helpen op het gebied van budgetraming en het begeleiding bij (het wijzigen van) bestemmingsplannen.

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken op het gebied van kantoornieuwbouw.

Vraag hier ons inspiratiepakket aan

Nieuwbouw Kantoor Twentse KunstpresentatieNieuwbouw Kantoor Twents 't BrodshoesNieuwbouw Kantoor Eve Architecten