Zakelijk
Filter op
Nieuws

Wonen op een landgoed

Geplaatst op 26 november 2019

Het landgoed Leeuwenburg maakt deel uit van de serie kastelen en buitenplaatsen aan de wetering. Leeuwenburg bestaat in hoofdzaak uit een lang, smal perceel tussen de Langbroekerdijk en de Gooijerdijk. Twee herbouwde woningen, rolden bij ons van de tekentafel.

Lees meer
Blog

Waar haalt Edwin zijn inspiratie vandaan?

Geplaatst op 18 november 2019

Edwin is oprichter en eigenaar van EVE Architecten. Na zijn studie Bouwkunde aan de Universiteit Eindhoven, is hij aan de slag gegaan bij een grote bouwonderneming. In 2001 is hij gestart met zijn eigen architectenbureau.

Lees meer
Nieuws

PATIOWONING

Geplaatst op 18 november 2019

Op de Bleekerij in Boekelo voelt u het rijke textielverleden. En met deze patiowoningen woont u er tussenin!

Lees meer
Blog

HOUTBOUW

Geplaatst op 16 november 2019

Is bouwen in hout een deel van de oplossing voor de stikstofcrisis? EVE Architecten onderzoekt de verschillende mogelijkheden en past het in de al praktijk toe.

Lees meer
Nieuws

DUURZAME WEEK

Geplaatst op 14 november 2019

Deze week stonden we extra stil bij het thema duurzaamheid. En duurzaamheid is een breed begrip. Daarom hebben we deze week de verschillende aspecten van dit thema belicht. We trapten maandag de duurzaamheidsweek af.

Lees meer
Nieuws

HET VALT NIET MEE ;-)

Geplaatst op 29 oktober 2019

Voor onze nieuwe site moesten er weer foto’s gemaakt worden van ons team. Mike Rikken kwam weer met volle energie op ons kantoor. En die energie had hij weer nodig. Want…

Lees meer
Nieuws

SCHUURWONING 2.0

Geplaatst op 29 oktober 2019

Schuurwoningen zijn ‘in’ op dit moment. Een eenvoudige kapvorm, ingetogen vormgeving en natuurlijke materialen. Deze woning heeft deze ingrediënten, maar dan net met wat extra’s. 

Lees meer
Nieuws

Zonnepanelen op ons dak!

Geplaatst op 29 oktober 2019

Ons kantoor was al duurzaam. In het ontwerp hebben we daar al sterk rekening mee gehouden. Maar onlangs is ons dak voorzien van zonnepanelen.

Lees meer
Nieuws

Buitenplaats van Stuyvesandte

Geplaatst op 21 juni 2019

Uw unieke EVE-Villa op de veluwe? Dat kan op Buitenplaats van Stuyvesandte! Dertien unieke kavels, omzoomd door prachtig groen, nabij de oude kern van Kootwijk. Het plan biedt qua architectuur veel ruimte. Benieuwd? Lees meer over dit unieke plan!

Lees meer
Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2