Onzediensten

Bij EVE houden wij van duidelijkheid. Daarom hebben wij het traject van ontwerp tot en met oplevering, opgeknipt in overzichtelijke stappen. En elke stap heeft een eigen herkenbaar label. Elk label brengt u een stap dichter bij uw droomwoning. U kiest zo eenvoudig welke labels het beste bij u passen en welke werkzaamheden wij voor u doen. Helder, praktisch en transparant!

Vrijblijvend een uurtje brainstormen? Maak een afspraak >

Met EVE
aan tafel

Architectuur

Vanschetsnaarvergunning

De eerste stap op weg naar uw droomwoning begint bij een ontwerp. Als u het EVE-label ARCHITECTUUR bij ons afneemt, is het eindresultaat dat u uw woningontwerp en een vergunning in handen heeft. Dit betekent dat u toestemming van de gemeente heeft om uw droomwoning te bouwen. Maar eerst natuurlijk het creatieve proces. Eén van onze architecten maakt op basis van uw ideeën en wensen een schetsontwerp. Tijdens de schetsontwerpfase slijpen we het ontwerp voortdurend bij, totdat het schetsontwerp voor 100% aansluit bij uw droomwoning.

Met het schetsontwerp onder de arm gaat de architect het ontwerp bespreken met de welstandscommissie. Als de welstandscommissie het plan goedkeurt, heeft u een voorlopig ontwerp. En dit voorlopig ontwerp werken wij uit naar een definitief ontwerp. Een definitief ontwerp dienen wij in bij de gemeente en regelen wij voor u de vergunning.

Rietgedekte villa 1 - EVE

Interieur

Uwgevoelvanthuiskomen

Thuiskomen. In een interieur dat perfect bij u past. Het ene interieur baadt in een kosmopolitisch sfeertje, terwijl het andere juist een warme en gezellige gloed uitstraalt. Een interieur met een ziel, waarin u zich echt thuis voelt. Wij hebben de expertise en creativiteit in huis om samen met u uw interieur te ontwerpen. Onze interieur showroom is altijd up-to-date, zodat wij u altijd kunnen verrassen met de nieuwste trends en materialen. Met uiteindelijk uw interieur om bij weg te dromen…

Prijs- en contractvorming

Vanvergunningnaaraannemingsovereenkomst

Met de vergunning op zak, begint de zoektocht naar de juiste partij die uw woning gaat bouwen. Maar voordat u een aannemingsovereenkomst kan tekenen, moeten er veel zaken goed worden voorbereid. Zo moeten alle technische eisen voor uw woning worden vastgelegd in een bestek en op tekening. Met het EVE-label PRIJS- EN CONTRACTVORMING regelen we dat allemaal voor u. Op basis van deze documenten kan de aannemer de prijs voor het bouwen van uw woning berekenen. Wij zorgen voor de organisatie van de aanbesteding of vragen offertes op bij diverse aannemers. En uiteraard adviseren wij u in de keuze van de aannemer.

Realisatie

Vanaannemingsovereenkomstnaaroplevering

Nu is bijna alles geregeld om te starten met de bouw van uw droomwoning! Nadat u uw keuze heeft gemaakt welke aannemer uw huis gaat bouwen, starten wij met het maken van uitvoeringstekeningen. Dit zijn tekeningen waarvan gebouwd wordt. Nadat de aannemer gereed is met de werkvoorbereiding, kan de schop in de grond. Een spannend moment. Neemt u bij ons het EVE-label REALISATIE af, dan werken wij samen met u toe naar het eindresultaat, de oplevering van uw woning. Onze bouwmanager bewaakt voor u de planning, het budget en de kwaliteit. Hij is geregeld op de bouw aanwezig, voert namens u de directie op de bouw en beantwoordt de vragen van de aannemer. Een bouwtraject zonder zorgen!

Rieten woning in aanbouw