Onzewerkwijze

Een leeg vel papier, een hoofd vol wensen en ideeën en een flinke dosis creativiteit. De juiste ingrediënten voor het ontwerp van uw nieuwe villa. Een spannende maar vooral ook een leuke tijd. Onze jarenlange ervaring zetten wij graag voor u in, om u stap voor stap te begeleiden om uw droomvilla werkelijkheid te laten worden.

Vraag hier ons inspiratiepakket aan

EVE ontwerpt

Altijdeenuniekenverrassendontwerp

Een sfeervol landhuis, een knus familiehuis of een luxueuze stadswoning? Wij vervullen graag al uw woonwensen en geven uw villa de persoonlijke sfeer die perfect bij u past. Een creatief proces dat u samen met één van onze architecten aangaat. Uw nieuwe villa krijgt langzamerhand vorm!

EVE regelt

Vanbouwaanvraagtotoplevering

Bij het bouwen van een huis, komt heel wat kijken. Daar hoeft u zich geen zorgen om te maken. Wij nemen u al het regelwerk uit handen en zorgen ervoor dat u uw tijd volledig kan inzetten om na te denken over uw nieuwe huis. Door al het regelwerk wordt uw villa opgeleverd binnen de afgesproken planning, budget en kwaliteit.

Bouwhlem

EVE zet een stapje extra

Wezijnpastevredenalsutevredenbent

We doen verschrikkelijk ons best voor onze u. We leveren op tijd, beantwoorden mails snel, voeren correcties door, staan open voor kritiek en zorgen dat we de best denkbare kwaliteit leveren. We besteden echt zorg aan u.