Enthousiasme, creativiteit en vakmanschap

“Gedurende het hele proces van dromen tot wonen hebben de mensen van EVE al hun enthousiasme, creativiteit en vakmanschap gegeven voor de totstandkoming van ons prachtige huis.
Met een duidelijke eigen visie maar met een scherp oor voor wat wij belangrijk vonden en veel humor heeft Bas Heitkamp het ontwerpproces geleid. Een huis dat vooral een thuis moest zijn, zonder opsmuk, maar met pure lijnen en eerlijke materialen. Terwijl het ontwerp verder werd uitgewerkt zorgde Arie-Jan Fransen voor de formele aspecten. Met een goed gevoel voor verhoudingen binnen de gemeente en welstandscommissie loodste hij het ietwat ruim bemeten plan er toch zo door heen.

De ontwerpen en plannen werden aan de keukentafel boven een bordje chili besproken en geoptimaliseerd, een geweldig leuk proces! Edwin van Elk heeft het interieur en de vaste inrichting tot een prachtig speels maar toch verrassend en praktisch geheel gemaakt. Zoveel originele ideeën en soms een zetje net buiten de comfort zone, de prachtige demonstratieruimte bij EVE met stalen en materialen maakten het samendenken over het interieur echt een feestje.
Bouwmanagement maar ook met name afbouwmanagement zijn heel waardevol gebleken tijdens dit toch wel complexe project waarbij veel partijen vaak gelijktijdig aan het werk waren. Jeffrey Lichtenberg had de touwtjes goed in handen, wat de kwaliteit van het geleverde werk ten goede kwam en zorgde dat partijen zich flexibel opstelden.

Nu wonen we in een prachtig huis, dat precies bij ons past, en heerlijk is om in te wonen, en kijken we me plezier terug op de tijd dat het huis nog in wording was.”