Een echt thuis!

“Onze ervaring over de samenwerking met EVE Architecten is meer dan positief. Vanaf het begin was er een klik, wat begon met het eerste gesprek met de hoofdarchitect Edwin van Elk die direct begreep wat onze wensen waren om voor ons een huis te ontwerpen wat echt helemaal bij ons past. Edwin heeft ons vanaf de eerste schets tot aan het definitief ontwerp, inclusief een bouwkundig en maatwerk interieur plan, geholpen om ons droomhuis te realiseren. Ook met dank aan EVE’s interieurarchitect. Mooi om te zien dat onze wensen steeds weer werden gerespecteerd.
Onze privé situatie vroeg om een totaalbegeleiding voor het gehele project, van ontwerp naar aanvraag bouwvergunningen tot en met het bouwmanagement en de directievoering. Projectmanager Arie-Jan heeft op onnavolgbare wijze en met veel enthousiasme een record bouwvergunning goedkeuren gevestigd. Fantastisch om te zien en weer een zorg uit handen genomen.
Vanaf dat moment hebben we maanden lang intensief prettig samengewerkt met senior bouwmanager Jeffrey, tot aan de oplevering toe. Ook hier zijn we weer uitstekend begeleid. Met zijn ervaring en knowhow hebben we binnen ons budget een bestek kunnen opstellen dat aan onze kwaliteitseisen voldeed. Vervolgens heeft Jeffrey de aanbesteding geleid dat resulteerde in de selectie van de aannemer, Bouwbedrijf Jansen uit Lunteren. Dat hele traject, inclusief de bouw, is soepel en prettig verlopen. Dit kwam door het feit dat iedereen altijd aanspreekbaar en bereikbaar was, er meegedacht werd, zaken verandert konden worden indien nodig en oplossingen altijd gevonden werden als dat noodzakelijk bleek. Ontzorgen noemen ze dat. En dat was het ook.
EVE Architecten is een prettig bedrijf, wat transparant en kundig zijn werk verricht. We zijn het hele team dankbaar voor het feit dat we nu niet zomaar een huis hebben, maar een echt THUIS!! Aan een ieder die aan dit project heeft gewerkt, dank jullie wel!”