Schetsontwerp architect

Uw woonwensen vertaald zien in een schetsontwerp van een architect? Vertel ons uw woonwensen en wij schetsen uw droom! Een schetsontwerp laat zien hoe uw droomwoning eruit kan komen te zien. Niet alleen de buitenkant van uw woning, maar ook de plattegronden worden in een schetsontwerp aangegeven. Ziet u zichzelf in gedachten al heerlijk wegzakken op de bank in uw nieuwe woning?

VAN UW WENSEN NAAR EEN SCHETSONTWERP

Een schetsontwerp is een belangrijke stap op weg naar uw droomwoning. U vertelt uw woonwensen aan één van onze architecten en daarmee gaan wij aan de slag. Altijd met een leeg vel papier, uw wensen en onze creativiteit. Uniek, verrassend en op maat: uw droomwoning komt tot leven. Om tot een schetsontwerp te komen is het ook van belang om te onderzoeken welke eisen er aan de kavel worden gesteld. Deze liggen vast in een bestemmingsplan en vaak in een welstandsnota. In een schetsontwerp wordt daarmee door de architect al op hoofdlijnen rekening gehouden.

EEN SCHETSONTWERP, EN DAN?

Een schetsontwerp dat perfect aansluit bij uw woonwensen? Dan kunnen we samen naar de volgende stap! Of heeft u nog aanpassingen? Ook dat kan! We blijven schetsen totdat het schetsontwerp van de architect voor 100% aansluit bij uw woonwensen. En daarna op naar de volgende stap. Veelal is de stap naar de gemeente het vervolg. Benieuwd naar de vervolgstappen? Lees meer onder onze werkwijze of bel ons. Wij helpen u graag met het beantwoorden van uw vragen!

BENIEUWD NAAR EEN SCHETSONTWERP VAN UW VILLA?

Bent u benieuwd of wij uw woondroom kunnen vertalen naar een schetsontwerp? Neem gerust contact met ons op of vraag ons inspiratiepakket aan.