Vastgoedontwerpers

Architecten van EVE zijn vastgoed ontwerpers met liefde voor het vak. We combineren uitstraling en functionaliteit moeiteloos tot een perfect vastgoed ontwerp. Daarbij draait het niet alleen om een mooie buitenkant. We weten als vastgoed ontwerpers zowel binnen als buiten in een harmonieus geheel te gieten.

Verrassende vastgoed ontwerpers

Onze visie ziet u terug in al onze vastgoed ontwerpen. Een stralende woon- en leefomgeving. Verassende en heldere vormgeving. Eerlijkheid en samenwerking. We luisteren naar u als opdrachtgever. Of u nou een architect voor uw villa zoekt, of als projectontwikkelaar op zoek bent naar een architect die met weinig woorden het juiste ontwerp weet te realiseren.

Enkele voordelen van EVE Architecten als vastgoed ontwerpers:
• Een vrijblijvend schetsontwerp al binnen 14 dagen.
• We denken altijd commercieel mee.
• Wij kunnen goed bestaande plannen ‘herbedenken’.
• We kunnen snel schakelen bij planswijzigingen.

Niet alleen op het gebied van ontwerp van vastgoed, ook op het gebied van advies en ondersteuning kunnen we u van dienst zijn. Telmodellen, prijsvormingstukken voor aanbestedingen, meedenken in het hele proces.

Contact met een vastgoed ontwerper

Wilt u contact met een goede vastgoed ontwerper, al dan niet voor seriematige woningbouw? Dan bent u bij EVE Architecten aan het juiste adres. Overtuig uzelf en blader door onze portfolio. Of neem gerust contact op voor meer informatie.

Vraag hier ons inspiratiepakket aan

Nieuwbouw Kantoor Twentse KunstpresentatieNieuwbouw Kantoor Twents 't BrodshoesNieuwbouw Kantoor Eve Architecten