Villa bouwen

Uw villa bouwen begint met een ontwerp. Het ontwerp wordt net zo lang fijn geslepen zodat het helemaal naar uw zin is. En dat geldt niet alleen voor het exterieur. Wij kunnen u ook uitstekend adviseren en begeleiden bij het ontwerpen van uw interieur. In onze stijlvolle interieurkamer, kunnen we u de nieuwste materialen en trends laten zien op het gebied van interieur. Is het ontwerp van uw villa helemaal naar wens, dan kan de verdere voorbereiding voor uw nieuwe villa starten.

Voorbereiding van villa bouwen

Uw villa bouwen kost de nodige voorbereiding. Maar daar hoeft u zich niet druk om te maken, wij nemen de voorbereiding en zorgen voor u uit handen. Onze bouwmanager stelt samen met u alle stukken op voor het selecteren van een aannemer. Door onze ruime ervaring, kennis èn enthousiasme adviseren en begeleiden wij u volledig tijdens deze voorbereiding zonder dat u daarbij de controle op het eindresultaat verliest. Uw villa wordt precies gebouwd zoals u dat voor ogen hebt!

Uitvoering

Ook tijdens de uitvoering van bouwen van uw villa, is een strakke controle belangrijk. Wij zorgen ervoor dat de kwaliteit, budget en planning wordt uitgevoerd zoals dat is overeengekomen. Onze bouwmanager draagt zorg voor een perfecte uitvoering van het bouwen van uw villa.

Wilt u een villa bouwen?

Dan maken we graag kennis met u! In een vrijblijvend gesprek leggen wij u uit waarmee wij u kunnen helpen. Of heeft u al een specifieke vraag? Die beantwoorden wij natuurlijk ook heel graag. Maak een vrijblijvende afspraak, dan zorgen wij dat de koffie klaar staat!