Vrijstaande woning bouwen

Een vrijstaande woning bouwen? Dat begint met een helder, verrassend ontwerp! Elk ontwerp van EVE Architecten begint op een leeg vel papier. In ons uitgebreide intakegesprek vertelt u ons hoe uw vrijstaande woning eruit moet zien en wij onderzoeken de mogelijkheden op de kavel. En dan pakken we het lege vel papier en een stift. Met onze creativiteit, ervaring en enthousiasme gaan we schetsen totdat de eerste contouren van uw exclusieve woning op papier staan. De eerste stap is gezet: uw eigen vrijstaande woning bouwen komt dichterbij!

Uw vrijstaande woning bouwen is vooral leuk!

Bij het bouwen van uw woning komt best veel kijken. Er komt veel op u af en u moet veel keuzes maken. Maar het bouwen van uw vrijstaande woning moet vooral leuk zijn! U hoeft zich geen zorgen te maken over de vergunningen, over technische aspecten of de onderlinge afstemming tussen de verschillende partijen. Wij kunnen u alle zorgen uit handen nemen zodat u zich volledig kunt richten op uw nieuwe woning en de inrichting daarvan. Door onze jarenlange ervaring en onze expertise kennen wij de (bouw)processen op ons duimpje en kunnen wij het het gehele traject begeleiden en adviseren. Dat maakt het bouwen wel zo ontspannend.

Onze bouwmanager: één aanspreekpunt

Tijdens de voorbereiding en uitvoering van de bouw van uw woning, heeft u één aanspreekpunt. En dat is wel zo handig en efficiënt. Onze bouwmanager bewaakt voor u het gehele traject de planning, kosten en kwaliteit van uw woning volgens de contractstukken. Hij spreekt de uitvoerende partij daar waar nodig aan op zaken die niet goed gaan en controleert meer-en minderwerk. Alle vragen die u nog heeft legt u eenvoudig bij hem neer en hij regelt dat de vraag bij de juiste persoon komt. Hij bewaakt zo het totale overzicht en dat alle neuzen dezelfde kant op blijven staan. En mocht er een keer iets mis (dreigen te) gaan, dan zorgt onze bouwmanager voor een passende oplossing. Benieuwd naar ervaringen van onze opdrachtgevers? Lees het interview van één van onze opdrachtgevers in plan Kerckebosch in Zeist.

Nieuwsgierig geworden?

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u meer informatie over een vrijstaande woning bouwen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u graag in de mogelijkheden!