Voor en door professionals

Nieuwe site EVE-zakelijk

Een nieuwe website voor onze zakelijke opdrachtgever. Met een eigen look en feel. Maar wel met onze herkenbare EVE-huisstijl. Alle zakelijke projecten bij elkaar. Eenvoudig projecten zoeken. De meest relevante informatie per project overzichtelijk opgesomd. Wij zijn blij met het resultaat!

splitsing eve consument en eve zakelijk

Eerdere bezoekers van onze website moet het opvallen. Op de nieuwe spitpagina maakt u een keuze of u naar de consumenten of zakelijke site gaat. Daardoor komt u snel en eenvoudig bij de informatie die u zoekt. Het switchen tussen beide sites is heel eenvoudig. Met de knop rechtsboven op de pagina kunt u zo naar de andere site. Kortom, onze vertrouwde site in een nieuw jasje.

Eve op de zakelijke markt

Veel mensen kennen ons van onze villa’s. Daar zijn we ‘groot’ mee geworden. Maar daarnaast maken we ook veel ontwerpen voor zakelijke opdrachtgevers. Deze projecten willen we ook graag laten zien. Daarom krijgen deze nu een prominente plek op onze site. Daarnaast treft u informatie aan wie wij zijn en welke diensten wij leveren. Maar het leukste is natuurlijk als wij u inspireren met onze nieuwe site. Want beelden zeggen veel maar een persoonlijke klik maakt het verschil!