Nieuwbouwkantoor

Plannen voor nieuwbouw kantoor? Dan zit u goed bij EVE architecten. Uw kantoor is het visitekaartje van uw onderneming en is belangrijk voor een goede eerste indruk door uw (potentiële) klanten. Wij werken samen van met u van grof naar fijn. Stellen het programma van eisen scherp, maken schetsstudies en houden rekening met de eisen vanuit de gemeente. Binnen al deze randvoorwaarden zetten wij ons 100% in om voor u een uniek ontwerp te maken, precies passend bij uw wensen en uw eigen (huis)stijl. Uw nieuwbouw kantoor is klaar voor de toekomst!

Nieuwbouw kantoor: architectuur, interieur en terreininrichting

Met onze expertise in en passie voor het vak zijn we in staat elke wens – gecombineerd met commerciële belangen – te vertalen naar een mooi nieuw kantoor en tegelijkertijd een efficiënt gebouw dat ook nog eens voldoet aan alle wettelijke eisen. De buitenkant is niet het enige dat telt bij nieuwbouw van kantoren en bedrijfspanden. EVE Architecten maakt een compleet geheel door een volmaakte harmonie tussen architectuur en interieur te creëren. Daarnaast zetten we vaak de expertise in van ODIN Landschapsontwerpers: zij zijn zeer deskundig in het meedenken over de inrichting van uw terrein. Uw nieuwbouw kantoor klopt zo in al haar facetten.

Nieuwbouw kantoor: van A tot Z

Natuurlijk is een mooi en goed ontwerp heel belangrijk. Maar de (financiële) haalbaarheid is ook een belangrijk aspect voor uw nieuwbouw. Wij hebben de expertise in huis om u hierbij te helpen. Op basis van het eerste schetsontwerp kunnen wij al snel inzichtelijk maken met welke bouwkosten u rekening moet houden. En omdat onze architecten bouwkundig goed onderlegd zijn, houden zij in de ontwerpfase er direct rekening mee dat het ontwerp ook goed en efficiënt te bouwen is. Niemand zit immers te wachten op dure (bouwkundige) oplossingen! Onze ervaren tekenkamer werkt de plannen uit tot een bouwaanvraag en eventuele tekeningen. En wilt  u helemaal verzekerd zijn van een zorgeloos bouwtraject? Schakel dan onze bouwmanager in. Hij begeleidt u gedurende het gehele traject en neemt u alle zorgen uit handen!

Interesse?

Wij horen graag wat uw plannen zijn voor uw nieuwbouw kantoor en denken graag met u mee. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of maak vrijblijvend een afspraak!

Vraag hier ons inspiratiepakket aan

Nieuwbouw kantoor Jong & Laan te Hardenbergdetail nieuwbouw kantoor De Jong en Laan Hardenberg