Consumenten
Nieuws

Prijsvraag Broeklanden Meppel gewonnen!

Geplaatst op 4 april 2019

Samen met Roosdom Tijhuis hebben we de prijsvraag Broeklanden gewonnen. In totaal 24 nieuwbouwwoningen in plan Broeklanden-Nieuwveense landen in Meppel. Woonconcept heeft deze prijsvraag begin 2019 uitgeschreven.

Lees meer
Nieuws

Kameleonconcept

Geplaatst op 16 maart 2019

Voor De Twentse Zorgcentra hebben wij een nieuw woonconcept bedacht: het Kameleonconcept. Een mooi artikel daarover in het magazine Vastgoedsturing.

Lees meer
Blog

Waar haalt Edwin zijn inspiratie vandaan?

Geplaatst op 15 maart 2019

Edwin is oprichter en eigenaar van EVE Architecten. Na zijn studie Bouwkunde aan de Universiteit Eindhoven, is hij aan de slag gegaan bij een grote bouwonderneming. In 2001 is hij gestart met zijn eigen architectenbureau.

Lees meer
Nieuws

Nieuwe site EVE-zakelijk

Geplaatst op 12 maart 2019

Een nieuwe website voor onze zakelijke opdrachtgever. Met een eigen look en feel. Maar wel met onze herkenbare EVE-huisstijl. Alle zakelijke projecten bij elkaar.

Lees meer
Blog

Nieuwe regelgeving in 2020: BENG

Geplaatst op 7 maart 2019

Eén van de vaste krachten op het projectteam is Rob. Sinds 2009 in dienst als bouwkundig tekenaar. Rob is een techneut in hart en nieren.

Lees meer
Blog

Processen, adventure races en Ernie

Geplaatst op 7 maart 2019

Martijn is sinds twee jaar procesmanager zakelijk markt bij EVE Architecten. Als stagiair begonnen, daarna heeft Martijn een aantal jaar als ontwerper op onze ontwerpafdeling gewerkt.

Lees meer
Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2