Consumenten
Nieuws

Bouwen in het Oosten

Geplaatst op 27 september 2019

Voor het magazine Bouwen in het Oosten schreven wij een artikel over het plan Kistemaker in Markelo.  Het volledige artikel…

Lees meer
Nieuws

BEDRIJFSUITJE

Geplaatst op 19 juli 2019

Vorige week stond het jaarlijkse bedrijfsuitje van ons kantoor op het programma. Een informatieve, leerzame, maar bovenal leuke en gezellige dag.

Lees meer
Blog

Memory Museum Nijverdal

Geplaatst op 2 juli 2019

De bouw van het Memory Museum in Nijverdal vordert gestaag. Afgelopen zaterdag hebben een aantal collega’s van ons kantoor letterlijk en figuurlijk hun steentje bijgedragen. In deze blog verteld onze hoofdarchitect Bas Heitkamp over de totstandkoming van dit unieke ontwerp.

Lees meer
Nieuws

Wonen in stad en duin

Geplaatst op 28 juni 2019

Onlangs rolde deze moderne duinwoningen bij ons van de tekentafel. Het concept: maximale keuzevrijheid voor de individuele kopers binnen hetzelfde casco en binnen strakke financiële kaders. Een mooie uitdaging!

Lees meer
Nieuws

Buitenplaats van Stuyvesandte

Geplaatst op 21 juni 2019

Uw unieke EVE-Villa op de veluwe? Dat kan op Buitenplaats van Stuyvesandte! Dertien unieke kavels, omzoomd door prachtig groen, nabij de oude kern van Kootwijk. Het plan biedt qua architectuur veel ruimte. Zaterdag 29 juni van 11.00 tot 14.00 uur is het open huis. Wij zien u graag aan de Paalhoeveweg te Kootwijk. Tot dan!

Lees meer
Nieuws

Prijsvraag Broeklanden Meppel gewonnen!

Geplaatst op 4 april 2019

Samen met Roosdom Tijhuis hebben we de prijsvraag Broeklanden gewonnen. In totaal 24 nieuwbouwwoningen in plan Broeklanden-Nieuwveense landen in Meppel. Woonconcept heeft deze prijsvraag begin 2019 uitgeschreven.

Lees meer
Nieuws

Kameleonconcept

Geplaatst op 16 maart 2019

Voor De Twentse Zorgcentra hebben wij een nieuw woonconcept bedacht: het Kameleonconcept. Een mooi artikel daarover in het magazine Vastgoedsturing.

Lees meer
Blog

Waar haalt Edwin zijn inspiratie vandaan?

Geplaatst op 15 maart 2019

Edwin is oprichter en eigenaar van EVE Architecten. Na zijn studie Bouwkunde aan de Universiteit Eindhoven, is hij aan de slag gegaan bij een grote bouwonderneming. In 2001 is hij gestart met zijn eigen architectenbureau.

Lees meer
Nieuws

Nieuwe site EVE-zakelijk

Geplaatst op 12 maart 2019

Een nieuwe website voor onze zakelijke opdrachtgever. Met een eigen look en feel. Maar wel met onze herkenbare EVE-huisstijl. Alle zakelijke projecten bij elkaar.

Lees meer
Blog

Nieuwe regelgeving in 2020: BENG

Geplaatst op 7 maart 2019

Eén van de vaste krachten op het projectteam is Rob. Sinds 2009 in dienst als bouwkundig tekenaar. Rob is een techneut in hart en nieren.

Lees meer
Blog

Processen, adventure races en Ernie

Geplaatst op 7 maart 2019

Martijn is sinds twee jaar procesmanager zakelijk markt bij EVE Architecten. Als stagiair begonnen, daarna heeft Martijn een aantal jaar als ontwerper op onze ontwerpafdeling gewerkt.

Lees meer
Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2