Transparant, inspirerend en Twente

Onze werkplek

Wij werken in heel Nederland. Vanuit Twente. Nijverdal. Een samentrekking van nijverheid en Reggedal. Daar voelen wij ons thuis. We werken hard, staan met beide benen op de grond en zijn gedreven in alles wat wij doen. En naast het harde werken is natuurlijk altijd ruimte voor een geintje…

Ons kantoor laat zien wie we zijn en hoe we werken. Alle onderdelen waarmee ons kantoorpand is gebouwd zijn zichtbaar: de constructie, de luchtbehandeling, het elektra. Ons kantoor is zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant afleesbaar. Gevels van glas. Glazen wanden van de kantoren aan de gangzijde. Open en transparant. Maar vooral  ook een plek waar we ons thuis voelen. En dat is belangrijk: voel je je thuis, dan ontstaan de mooiste ideeën!

35 Professionals met passie voor ontwerp en techniek

Waar wij blij van worden :)

NIEUWE STIFTEN // Bowlen // 138 BPM

Een goed boek en dito glas wijn // BOOTCAMP

ALLES OP VIER WIELEN

TONY’S CHOCOLONY’S // Vers gemalen koffieboontjes

Vrijmibo // SPOTIFY // HEEL HOLLAND BAKT

KLM HUISJES // RENNEN

Water met ijsblokjes

Alle kennis onder één dak

Creatief, technisch en procesgericht

Wij laten door ons transparante kantoor letterlijk zien wat we in huis hebben. Ons ontwerpteam met architecten en ontwerpers ‘links’ in het pand, ons projectteam met bouwkundige tekenaars ‘rechts’ in het pand. En in het ‘midden’ de procesmanagers. Zij zorgen voor een soepel proces, verzorgen de afstemming zowel intern als extern en blijven het hele traject ‘aan boord’ zodat alle informatie gewaarborgd is en blijft. Door alle kennis onder één dak te hebben, kunnen wij onze opdrachtgever optimaal van dienst zijn.

Focus op eindresultaat

Kracht van samenwerken

Wij zijn teamplayers. Niet alleen met onze collega’s, maar juist ook met onze opdrachtgevers en eventuele adviseurs. Gebruik maken van elkaars discipline, kennis en kunde, samen sta je sterk. Opgeven komt niet voor in ons woordenboek, wij denken in oplossingen en gaan tot het uiterste.

showroom voor exterieur…

In ons kantoor hebben we een aparte showroom voor het exterieur. Een ruime collectie van verschillende materialen voor de buitenkant van het gebouw. Samen met de opdrachtgever maken we hier keuzes voor de materialen of bepalen we de richting voor de toe te passen materialen. Uiteraard geheel onafhankelijk.  Wij zorgen ervoor dat onze showroom altijd up-to-date is en voorzien is van de nieuwste materialen. Verder kijken of andere keuzes? Geen probleem! Wij zoeken verder en zorgen dat de keuzes perfect aansluiten bij uw wensen.

… en showroom voor het interieur

Wij hebben ook interieurarchitecten in dienst. Zij maken zowel voor de particuliere opdrachtgever als voor de zakelijke opdrachtgevers interieurs op maat. Ook voor het interieur hebben wij een uitgebreide showroom waar een scala aan materialen te vinden zijn. Zo geven wij ook interieurontwerpen snel een look en feel.

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2