Onzediensten

Als ontwikkelaar zoekt u duidelijkheid. Concrete en snelle antwoorden, maar ook lucratieve en realistische concepten. Is het interessant om een optie te nemen? Wat past er op dat stukje grond? Natuurlijk zoekt u een architect die met u meedenkt. Eentje die geen nee verkoopt, maar vooral realistisch en tegelijkertijd creatief is.

Als u met ons in zee gaat, staat u een prettige samenwerking met ervaren architecten te wachten. Zo kunt u altijd snel met ons schakelen en haalt u het maximale uit de mogelijkheden. Voor o.a. gebouwen, stedenbouwkundige plannen, herinrichtingsplannen en inbreidingslocaties. Hoe groot het plan ook is, wij zetten snel die eerste stap. En wat zo mooi is? Wij zijn een full-service bureau en hebben alle kennis in huis. Dus de volgende stappen kunnen wij ook snel zetten!

 

Vrijblijvend een uurtje brain- stormen?

Wij ontwerpen...

...verrassendeoplossingen

Ontwerpen zit in onze genen. Elke minuut van de dag zijn we daar mee bezig en denken we na over onze ontwerpen. Onze jarenlange ervaring en bouwkundige kennis zorgt ervoor dat onze ontwerpen ook haalbaar zijn. Een mooi plaatje is één, uw plan daadwerkelijk realiseren: daar doen we het voor!

Wij inspireren...

...enzittenaltijdvolnieuweideeën

Ons vak is zo mooi. Onze uitdaging is om onze klanten te blijven verrassen. Net even wat ze niet verwachten. Soms totaal iets anders, soms een subtiele verandering. Maar we gaan altijd voor het ‘wow-effect’. En dat kan alleen maar als het vak met passie wordt beoefend. En dan blijft de inspiratie ook komen. Want die zie je dan overal. Je bent immers altijd met je vak bezig. En dan haal je uit de kleinste details in het dagelijks leven de grootste inspiratie!

Wij begeleiden...

...enregelenhetgeheleproces

Ons projectteam is van alle markten thuis: zij begeleiden de procedures bij de gemeente, verzorgen voor u de vergunningen, maken rekeningen voor de prijsvorming en werken werktekening tot in detail uit. En heeft u een andere vraag? Ook dan kan ons projectteam u helpen!

Wij ontzorgen...

...totenmetdeoplevering

Onze ervaren bouwmanager is voor u de ogen en oren op de bouw. Hij vertegenwoordigt u tijdens de bouwvergadering, houdt bouwcontroles en is hèt aanspreekpunt voor alle vragen tijdens de bouw. Wel zo makkelijk: zo kunt u zich blijven richten op uw eigen werk en zorgen wij dat alles op rolletjes loopt!