Onzewerkwijze

Een flinke dosis creativiteit. Een zeer ruime ervaring in de bouwkunde. Met een nuchtere en realistische kijk op de opgave. Een team van jonge, hoogopgeleide professionals werkt elke dag aan een groot scala van opdrachten. Van klein tot zeer groot. Door heel Nederland. Elke klus pakken we met evenveel enthousiasme op. En we zorgen ervoor dat uw plannen worden gerealiseerd. Nieuwe tijden vragen om nieuwe manieren van samenwerken. Wij hopen dat u in ons de architect vindt die daar perfect bij past.

 

 

Vrijblijvend een uurtje brain- stormen?

Vrijblijvend meedenken

Elke ontwikkeling start met een idee. Een idee dat ongetwijfeld meer vragen oproept dan dat het antwoorden geeft. Past u programma op de kavel? Wil de gemeente meedenken in een nieuwe ontwikkeling op deze plek? Zijn er alternatieven te bedenken? Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvende kennismaking zodat we aan tafel van gedachten kunnen wisselen. Maar we gaan verder: we willen onszelf bewijzen. Daarom zetten we de eerste stap graag vrijblijvend. Een stap waarin we onze kosten voor u inzichtelijk maken en bovendien uw ontwikkeling een stap verder brengen. Deze stap is voor elke ontwikkeling anders, van een eerste vrijblijvende schets van uw ideale kantoorpand tot een eerste verkavelingsstudie voor uw nieuw te ontwikkelen vakantiepark. Zo heeft u zonder hoge initiële kosten, snel inzichtelijk wat de mogelijkheden zijn binnen uw ontwikkeling.

Plannen vlottrekken

Wij zijn doorzetters. En geven niet snel op. We zijn er op gefocust om plannen vlot te trekken en gaan graag die uitdaging aan. We bekijken de opgave vanuit alle invalshoeken en zoeken daarbinnen naar de meest optimale oplossing. Door onze kennis en jarenlange ervaring, kunnen we u goed adviseren over de te doorlopen processen en procedures. En soms moet u al beelden hebben, die uw idee ondersteunen en waarmee u de verschillende partijen kunt overtuigen. Samen kiezen we de route waarmee we u kunnen helpen om uw plannen haalbaar te maken.

Creatief

Creativiteit zit bij ons in de genen. De ene keer pakken we enorm uit in de architectuur, een andere keer zit het ‘m in de details. Of in een stedenbouwkundig plan waar nèt iets meer woningen ingepast kunnen worden, zonder daarbij concessies te doen aan de ruimtelijke kwaliteit van de wijk. Door onze creativiteit zijn we in staat om binnen elk budget mooie en haalbare plannen te realiseren. We snappen de markt en weten heel goed dat elke geïnvesteerde euro ook terugverdiend moet worden. En altijd een plan waar we met z’n allen trots op zijn!

Samen

Wij zien onszelf als onderdeel van het team, waarbij u de belangrijkste teamspeler bent. Daarbij zijn wij de teamspeler met een grondige kennis van de bouwkunde, niet alleen op het gebied van ontwerp, maar ook wat betreft planning, kostenbeheersing, aansturing van adviseurs, stroomlijnen van trajecten bij gemeentes enzovoort. Daardoor kunt u de teamspeler zijn, die ons vertelt wat voor u belangrijk is, om u vervolgens weer op uw eigen taken te richten. Zo levert elk teamlid vanuit de eigen expertise inbreng in het project. We geloven dat samenwerken de basis is voor een subliem eindresultaat.

Korte lijnen

Wij houden van duidelijkheid, open communicatie en korte lijnen. Zo ontstaat er geen ruis op de lijn en weten we precies wat we van elkaar kunnen en mogen verwachten. En hierdoor kunnen we snel schakelen. Geen dagen wachten op een antwoord of een aanpassing, maar een snelle reactie zodat uw proces door kan. We realiseren ons dat we daarmee de lat voor onszelf hoog leggen. Maar zoals we u uitdagen, dagen we ook graag onszelf uit. Dat houdt ons scherp en zorgt voor een uiterst efficiënte tijdsbesteding. Zodat we ook af en toe tijd hebben voor een geintje. Want werken moet immers ook gezellig zijn….