Hardenberg

De Jong & Laan

Opdrachtgever De Jong & Laan

Een stoer, massief blok dat midden in een groen weiland staat. De gevelopeningen kennen diepe, spierwitte negges. Op verschillende plekken is het blok opengesneden; ook hier laat het zwarte blok zijn glanzendwitte binnenste zien. Een spannend en markant bouwwerk dat bij de entree van Hardenberg uit het groen verrijst.

We hadden het gevoel dat we op deze plek langs de N34 echt een landmark moesten neerzetten, een gebouw dat Hardenberg een gezicht zou geven langs deze doorgaande verbindingsweg. Dit is in samenwerking met Odin Landschapsontwerpers doorgevoerd in de inrichting van het terrein: één totaalplan, één stijl, één duidelijk gezicht voor De Jong & Laan.

Uiteraard is er ook goed nagedacht over het interieur en zijn er prettige werkplekken gecreëerd. De entree is uitnodigend en duidelijk herkenbaar in de hoofdvorm. De grote vensters bieden van binnenuit fraaie omlijstingen van het uitzicht. Een landmark vanuit zijn omgeving, een vanger van landschap vanuit zijn interieur.

Locatie van dit project
Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2