Amersfoort

Foodcourt Amersfoort

Opdrachtgever Reggestede Projecten

Met de komst van een foodcourt en een brandstofverkooppunt is de ontwikkeling van het Entreegebied van bedrijventerrein De Wieken compleet. In het Entreegebied De Wieken, langs de A28 en vlakbij de A1, wordt volop gebouwd aan vier restaurantpaviljoens: McDonald’s, Kentucky Fried Chicken, Shabu Shabu en Subway en aan de bijbehorende parkeergelegenheid. De gemeente Amersfoort heeft hiervoor destijds een prijsvraag uitgeschreven die wij hebben gewonnen.

Naast bovengenoemde paviljoens komt er een nieuw brandstofverkooppunt, met het bedrijf OK Nederland als uitbater. Naast de bekende fossiele brandstoffen, wordt hier ook een duurzame diesel verkocht en komt er een laadpunt voor elektrische auto’s. Aan de zuidoostkant van de stad zijn nog weinig brandstofverkooppunten, terwijl de vraag naar brandstof er aanzienlijk is, mede gezien de ligging aan de A28 en de verdere ontwikkeling van het bedrijventerrein.

Locatie van dit project
Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2