Uden

Foodcourt Uden

Opdrachtgever Reggestede Projecten

Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan het Foodcourt in Uden. Een aantal restaurants heeft reeds haar deuren geopend, de rest volgt spoedig. De locatie is gelegen direct nabij de op- en afrit van de A50, afrit 14, en heeft een totale oppervlakte van circa 16000 m2. De gemeente Uden heeft voor deze locatie een prijsvraag uitgeschreven die wij hebben gewonnen.

De directe zichtbaarheid vanaf de snelweg is redelijk tot matig vanwege de aanwezigheid van een dichte geluidswal met beperkte transparante strook ter plaatse van het viaduct over de Rondweg. Eenmaal van de snelweg afkomend ligt de locatie prominent in het zicht aan de rotonde. Met name vanuit Eindhoven rijdt men recht op de locatie af.

In ons plan hebben we sterk rekening gehouden met de prominente entree- en zichtfunctie. De signing speelt dan ook een belangrijke rol. Maar daarnaast hebben we in ons plan vooral functies opgenomen met een uitnodigend en openbaar karakter. De entree van het plangebied is helder: één hoofdlaan die je naar de pleinruimte leidt en waar een logische rijrichting ontstaat. De signing markeert deze belangrijke locatie en zal op een natuurlijke manier de reclameuitingen van de gebruikers een plek geven.

Locatie van dit project
Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2