Enschede

Foodcourt Zuiderval

Opdrachtgever Reggestede Invest

Voor de Zuiderval in Enschede, een drukke invalsweg naar het centrum vanaf de A35, heeft de gemeente Enschede een hoog ambitieniveau neergelegd. De Zuiderval biedt Enschede de ruimte om een hoogwaardig en intensief gebruikt stedelijk gebied te ontwikkelen. Het doel is om een belangrijke impuls aan de stad te geven. Beeldkwaliteit, duurzaamheid en in samenhang ontwerpen zijn de belangrijkste thema´s. Ons ontwerp is het winnende ontwerp. De gemeente Enschede schreef daarvoor een prijsvraag uit. Gewaardeerd werd de moderne architectuur met gebruik van natuurlijke materialen.

afronding automotive

Naast de twee fastfoodrestaurants, hebben we ook de afronding van het Automotive-gedeelte opgenomen in ons ontwerp. Een accent op de hoek -een autoshowroom- symboliseert enerzijds de entree naar de autobedrijven, gelegen aan de Zuiderval, en anderzijds de afronding.

Locatie van dit project
Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2