Oegstgeest

Villa Eiland Rhijnoever

Opdrachtgever BPD Ontwikkeling BV

Aan de oever van de Oude Rijn, komen 43 exclusieve villa’s. Vrijstaand en  geschakeld. Wij hebben de vrijstaande villa’s in twee stijlen ontworpen: landelijk of modern. De kopers van de vrijstaande villa’s zijn vrij om te kiezen welke stijl hen het meest aanspreekt. Daarnaast hebben we diverse opties mee-ontworpen waar de kopers uit kunnen kiezen. Binnen dit seriematig project is de individuele keuzevrijheid voor de koper optimaal. Om de kopers daarbij te adviseren, gaan wij met iedereen individueel aan tafel. We schetsen de mogelijkheden en geven ideeën om van het huis een echt thuis te maken!

Uw persoonlijke interieur

Binnen buiten beleven

Naast het ontwerpen van exclusieve villa’s, ontwerpen wij ook stijlvolle interieurs. Rust, harmonie en eenheid zijn sleutelwoorden in onze ontwerpen. Voor de villa’s in dit plan draait onze ideeënmotor al op volle toeren. Het fantastische uitzicht over het water is daarbij een belangrijk ingrediënt. Toen eerste concepten van de villa’s op onze ‘tekentafel’ lagen, heeft onze interieurarchitect al meegedacht. Maar een goed interieurplan gaat verder. Want de basis daarvoor ligt in de individuele wensen van de bewoners. Wij kruipen in de huid van de toekomstige bewoners om de wensen goed te begrijpen en daarna creatief te vertalen. Voor plan Villa Eiland Rhijnoever is zelfs de mogelijkheid om twee uur een vrijblijvend interieuradvies te krijgen. Benieuwd? Check het interview met interieurarchitect EVE Architecten Wij helpen u graag met al uw interieurvragen!

Perfecte uitvalsbasis

Exclusief wonen in Rhijnoever

Wat een schitterende plek! In de nieuwbouwwijk Oegstgeest aan de Rijn is het heerlijk wonen. Mooie groene lanen, een park, rijk gedetailleerde architectuur en veel water. De nieuwe wijk bestaat uit een aantal buurtjes waaronder Villa Eiland Rhijnoever. De villa’s liggen vrijwel direct aan de oevers van de Oude Rijn en de Binnenrijn. U rijdt over de mooie Rhijnhofweg en steekt één van de twee bruggen over en u bent op het eiland. Een oase van rust. Maar wel alle voorzieningen binnen bereik. Zo bent u op de fiets in ongeveer een kwartiertje in Leiden en bent u snel op de A44. Een perfecte uitvalbasis!

Locatie van dit project
Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2