Seriematigewoningbouw

U heeft plannen om een nieuwbouwwijk te ontwikkelen? Zowel binnenstedelijk als in uitleggebieden hebben wij een zeer ruime ervaring in het ontwerpen van seriematige woningbouw. Onze kracht is om een totaalplan te ontwikkelen zonder daarbij in herhaling te vallen. Verschillende woningtypes, voor verschillende doelgroepen in verschillende prijscategorieën, zowel huur als koop. Eenheid door verscheidenheid.

Seriematige woningbouw: marktconforme architectuur

Wij zijn thuis in het ontwerpen van woningen. Vrijstaand, twee-onder-een-kapwoningen, appartementen en seriematige woningbouw. Wij weten wat de markt vraagt en vertalen dit naar architectuur. En of het nu gaat om hele grote woonwijken of een kleine stedelijke invulling, altijd ontwerpen wij een plan met seriematige woningbouw waarbij onze opdrachtgevers, waaronder overheden, projectontwikkelaars en aannemers, verzekerd zijn van:

  • Optimale benutting van uitgeefbare grond
  • Commercieel meedenken
  • Verrassende en marktconforme architectuur
  • Haalbaar binnen het beschikbare budget
  • Snel en vlot een eerste schets

Onze ervaring ligt niet alleen in woonwijken. Ook hebben wij plannen ontworpen voor recreatiewoningen. Zo zijn wij de ontwerpers van meerdere vakantie-thema-parken bijvoorbeeld Butterfly World en Hippisch Park Ter Maarsch. In het Hippisch Park worden 128 vrijstaande villa’s gerealiseerd, waarvan een groot aantal villa’s voorzien van een eigen weide en stal voor het paard. Daarnaast komt er een grote overdekte manege en uiteraard zijn alle voorzieningen aanwezig om heerlijk met paard te genieten van uw vakantie.

Referenties

Benieuwd naar onze referenties? Bekijk onze portfolio of breng een bezoek Castellum Houten, Wijkvernieuwing Wilp of Hippisch Park Ter Maarsch. En dat is nog maar een selectie van onze seriematige woningbouw projecten. Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van seriematige woningbouw? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Vraag hier ons inspiratiepakket aan

Seriematige woningbouw Castellum te HoutenSeriematige woningbouw Stenenpoort te Houten