Stedenbouwkundigontwerper

Meedenken op een groter schaalniveau. Het opzetten van een complete woonwijk of een industriegebied. Meedenken over verkeer, groen, water en voorzieningen. Overleggen met gemeente, adviseurs en toekomstige gebruikers. Aansluiten bij bestaande structuren, inbedden in bestaande stedelijke weefsels of juist compleet nieuwe weefsels creëren. Een stedenbouwkundig ontwerper van EVE Architecten kan u daarbij uitstekend van dienst zijn.

Een stedenbouwkundig ontwerper van EVE

Een stedenbouwkundig ontwerper heeft een flinke dosis creativiteit nodig. Maar creativiteit is niet het enige. Een goed stedenbouwkundig plan moet ook realistisch en haalbaar zijn. Voor binnenstedelijke locaties en uitbreidingslocaties, voor elk vraagstuk heeft EVE Architecten een passend antwoord. EVE Architecten denkt als stedenbouwkundig ontwerper in oplossingen. In elk stedenbouwkundige opgave staat bij ons samenwerken voorop. Onze vakspecialisten intern met elkaar en samen met u als opdrachtgever. “Samen” is tenslotte ook één van de kernwaarden waar onze organisatie voor staat. Bij het ontwerpen van een stedenbouwkundig plan, schakelen wij ook soms het deskundige advies in van ODIN Landschapsontwerpers. Zij weten als geen ander creatieve oplossingen te geven voor vraagstukken in de openbare ruimte.

Een stedenbouwkundig plan dat werkt!

EVE Architecten maken stedenbouwkundige plannen die werken. Een perfecte combinatie tussen stedenbouw, architectuur en landschap. Doordat we deze kennis zelf in huis hebben, maken we plannen die vanuit de verschillende disciplines worden bekeken. En door het plan te bekijken door een commerciële plan, zijn de plannen voor ook financieel haalbaar. Maar waar we de kwaliteit van het stedenbouwkundig plan strak bewaken.

Wij staan voor u klaar

Op zoek naar een stedenbouwkundig ontwerper met ervaring, kennis, een flinke dosis creativiteit en een nuchtere Twentse kijk op de opgave? Neem vrijblijvend contact op met EVE Architecten voor meer informatie. Wij staan voor u klaar!

Vraag hier ons inspiratiepakket aan

Stedenbouwkundig ontwerper plan 1Stedenbouwkundig ontwerper plan 2