Vastgoedontwerpers

Onze vastgoed ontwerpers verstaan het vak. Zij weten architectuur perfect te combineren met functionaliteit en de commerciële visie op de opgave. Wij weten als vastgoed ontwerpers uw wensen moeiteloos te vertalen in een gedegen en verrassend ontwerp. En daarbij gaat het niet alleen om een mooie buitenkant. Binnen, buiten èn de plek vormen één harmonieus geheel.

Onze vastgoed ontwerpers luisteren, inspireren en creëren

Een goed ontwerp begint met goed luisteren. Eigenlijk is het doorgronden. Precies te weten komen wat u als opdrachtgever van ons verwacht. En wat precies uw wensen zijn. Pas dan gaan onze vastgoed ontwerpers aan de slag. Zij onderzoeken de mogelijkheden op de kavel, informeren bij de gemeente naar de voorschriften en regels en pakken dan de ‘schetsrol’ erbij. En we schetsen net zo lang tot er een eerste ontwerp ligt dat voldoet aan uw wensen. En dit eerste vrijblijvende schetsontwerp leveren wij snel. Want wij weten vanuit onze ervaring dat snelheid een cruciale rol in het proces kan zijn.

Nog even enkele voordelen van EVE Architecten als vastgoed ontwerpers op een rij:

  • Wij leveren snel een vrijblijvend schetsontwerp
  • Wij schakelen snel en spelen direct in op nieuwe ontwikkelingen binnen uw plan
  • Wij denken commercieel mee
  • Wij maken al jaren mooie, functionele vastgoed ontwerpen

Ontwerpen wij binnenkort uw vastgoed?

Dan bent u bij EVE Architecten aan het juiste adres. Overtuig uzelf en blader door onze portfolio. Of neem gerust contact op voor meer informatie. Dan horen we graag welke wensen u heeft en vertellen we wat wij voor u kunnen betekenen. U bent van harte welkom in het gastvrije Twente waar de koffie altijd klaar staat!

Vraag hier ons inspiratiepakket aan

Vastgoed ontwerpers SchuytgraafVastgoed ontwerpers Woningen plan Tuin van Elden