Architecten bureau EVE

EVE Architecten is een full-service architecten bureau. We hebben alle disciplines in huis, en dat is wel zo makkelijk! Vanuit één vertrouwd adres kunnen we u op alle gebieden adviseren en helpen voor de realisatie van uw droomwoning. Of het nu een kleine of een grote vraag is. Ons architecten bureau heeft voor elke vraag een verrassende oplossing. Bent u ook benieuwd of wij uw vraag kunnen beantwoorden? En wilt u zelf ervaren hoe verrassend ons architecten bureau is? Vraag dan gratis ons inspiratiepakket aan of maak een afspraak. Wij zijn benieuwd of wij u kunnen verrassen! Naast het maken van verrassende ontwerpen, zet ons architecten bureau zich ook in op andere vlakken.

Maatschappelijk betrokken architecten bureau

Wij hebben liefde en passie voor ons vak. Elke dag met veel plezier naar kantoor en samen werken aan mooie ontwerpen. En dat willen we graag ook overbrengen aan de jeugd. daarom zijn wij actief op verschillende gebieden om kinderen enthousiast te maken voor ons vak. Zo zijn wij geregeld betrokken bij projecten van  Reggesteyn. Wij geven voorlichting over ons vak en begeleiden de studenten bij hun opdrachten.

Daarnaast geven wij ook geregeld gastlessen op basisscholen, vanuit het programma talentenkijker. Kinderen van groep 7 en 8 maken spelenderwijs kennis met architectuur en stedenbouw. Ook erg leerzaam om te zien hoe kinderen een ontwerpopgave benaderen. Om meisjes ook te enthousiasmeren voor technische vakken, is ons architecten bureau actief voor het  VHTO. Deze landelijk organisatie heeft verschillende programma’s om meisjes te laten zien hoe leuk de technische vakken zijn.

Lokale initiatieven

Maar ook op andere gebieden is ons architecten bureau actief. Zo kijken wij altijd leuk naar de jaarlijkse jurering van ‘Houtdorp”. Kindeten timmeren er een week op los en onze architecten beoordelen vakkundig alle bouwwerken. We steunen graag lokale initiatieven: of het nu de schaatsbaan in het centrum van Nijverdal, waterpoloclub Het Ravijn of een bus voor vrijwilligersorgaansite  stichting de Welle is, we vinden het belangrijk om om verschillende vlakken een bijdrage te leveren aan de maatschappij.

Leerschool

EVE Architecten heeft altijd plek voor talentvolle stagiaires. Onze stagiaires zijn onderdeel van ons team en worden professioneel begeleidt door onze medewerkers. Zo maken zij kennis met de praktijk en kunnen zij de opgedane theorie inzetten. En wat heel leuk is: na afronding van hun studie, werken veel voormalige stagiaires nu fulltime bij ons architecten bureau!