Interieurarchitecten

Naast het ontwerp van uw woning is het interieur van uw woning belangrijk. Onze interieurarchitecten adviseren u daar heel graag mee! Zij zorgen voor een perfecte afstemming tussen architectuur en interieur. Onze interieurarchitecten hebben beschikken over een flinke dosis creativiteit, bouwkundige kennis en zijn op de hoogte van alle nieuwe ontwikkeling op het gebied van interieur. En omdat EVE Architecten zelf interieurarchitecten in dienst heeft, is er een directe afstemming met de architect en met de overige disciplines. Zo weet u zeker dat uw ontwerp tot in de puntjes klopt. Wij kunnen u op verschillende interieurgebieden adviseren. Zo ontwerpen wij voor u het bouwkundige interieur, waarbij u moet denken aan bijvoorbeeld de trap, de haard, deuren en de indeling van keuken en badkamer. Maar ook ontwerpen wij maatwerkinterieurs, bijvoorbeeld kasten, keuken of badkamermeubels. Maar ook stellen wij lichtplannen op. Daarin adviseren wij u over de plek van de lampen, de hoeveelheid en de type armaturen. Directe verlichting of indirecte verlichting. Met een goed verlichtingsplan krijgt uw interieur de juiste sfeer.

Laat u verrassen door onze interieurarchitecten

Onze interieurarchitecten hebben al vele interieurs ontworpen. Klassiek, modern of juist een mix van stijlen. Voor elke vraag een passende en verrassende oplossing. Maar wat het belangrijkste is: een interieur waarin u zich thuis voelt. Want daar is het allemaal om te doen!

Inspiratie in onze showroom

Interieur is gevoel en beleving. En dat proberen wij zo goed mogelijke voor u te vertalen in een goed interieurontwerp. In onze eigen showroom, kunnen wij u al heel concreet laten zien hoe uw interieur er mogelijk uit kan komen te zien. Met een altijd up-to-date showroom met de nieuwste materialen, kunt u inspiratie opdoen en stellen we samen een live-moodboard op. Alle materialen bij elkaar zodat u in één oogopslag een beeld heeft van uw nieuwe interieur. Wel zo handig!