Moderne villa bouwen

Wilt u een luxe moderne villa bouwen? EVE Architecten denkt hier graag met u over mee! Wij hebben een ruime ervaring in het ontwerpen van moderne villa’s. En niet alleen in het stedelijk gebied. Ook gaan wij de uitdaging aan dat een moderne villa bouwen in het buitengebied mogelijk wordt. Samen met ODIN Landschapontwerpers maken wij een passend ontwerp en dragen we zorg voor een goede landschappelijke inpassing.

Een luxe moderne villa bouwen, vertel ons uw wensen!

U heeft een mooi kavel op het oog en u wilt een moderne villa bouwen. Als eerste onderzoeken wij voor u de mogelijkheden op de kavel. Vanuit het bestemmingsplan en/of welstandsnota, kunnen wij u al vrij snel adviseren in hoeverre uw wensen haalbaar zijn. Wij zoeken de maximaal haalbare grenzen op en vertalen uw wensen naar een ontwerp dat daarbij aansluit. Maar vertellen ook eerlijk als bepaalde wensen niet haalbaar zijn.

Wisselwerking tussen landschap en architectuur

Als u plannen hebt om een woning te bouwen in het buitengebied, wordt er vaak door de gemeente een landschapsplan gevraagd. In zo’n plan wordt vanuit landschap bekeken hoe de woning goed kan worden ingepast in het landschap. Er wordt rekening gehouden met de specifieke kenmerken van het landschap, hoogteverschillen in het landschap, maar ook met bijvoorbeeld met het de historie van het landschap. ODIN Landschapontwerpers is daar in gespecialiseerd. Zij zijn dagelijks met dit soort vraagstukken bezig en kunnen u daarbij ook uitstekend adviseren. En wat zo handig is: onze nauwe samenwerking èn werkzaam vanuit het zelfde pand kunnen we snel schakelen en daarmee uw bouwplannen snel vormgeven.

Inspiratie?

We hebben al veel verschillende moderne villa’s mogen ontwerpen. In onze portfolio kunt u alvast inspiratie opdoen. Maar natuurlijk ontmoeten wij u graag persoonlijk om te horen waar we u mee van dienst kunnen zijn!