Rietgedektevilla

Uw eigen exclusieve rietgedekte villa bouwen? Daar kunnen wij u zeker bij helpen. Uiteraard eerst een prachtig, exclusief ontwerp. Met onze ruim 17 jaar ervaring en ruim 3000 klanten die u voor gingen, durven we wel te zeggen dat wij dat kunnen. Maar naast een mooi ontwerp, kunnen wij u ook volledig van dienst zijn bij de zoektocht naar een aannemer, het interieurontwerp en toezicht op de bouw. Door onze full-service en maximale begeleiding doen we er alles aan om u zorgeloos naar uw nieuwe thuis toe te laten leven.

ONZE RIETGEDEKTE VILLA’S DOOR HEEL NEDERLAND

Onze rietgedekte villa’s komt u in het hele land tegen. Vanuit onze thuisbasis in Twente, ontwerpen wij voor u een unieke en exclusieve villa. We blijven schetsen en fijnslijpen net zolang tot deze voor 100% aansluit bij uw woonwensen. En omdat we werken met vaste prijzen, weet u vooraf hoe hoog uw investering is. Wel zo handig.

BEKIJK ONS WERK

BELT OF MAILT U ONS MET VRAGEN?

De stap om uw droomwoning te realiseren is best spannend. Wij kunnen ons voorstellen dat u veel vragen heeft. Vragen over het proces. Vragen over bouwkosten of over hoe u een goede aannemer vindt? Of over hoe lang het duurt voordat de bouwvergunning bij u op de mat valt? Misschien heeft u wel een kavel waar de bestemming van moet worden gewijzigd en wat betekent dat dan? Wij delen graag onze kennis met u. Wij bieden u daarom vrijblijvend een brainstorm-uurtje aan bij ons op kantoor. Zo krijgt u snel antwoord op al uw vragen.

MEER WETEN OVER EVE ARCHITECTEN?

Benieuwd welke gezichten er achter het EVE-team schuilgaan? Check ons team, meer lezen over onze werkwijze kan op de pagina over onze werkwijze. Maar u komt natuurlijk het meeste te weten als we samen aan tafel gaan. Vul het formulier in om een kop koffie met ons te drinken.

Vraag gratis ons inspiratiepakket aan
Vraag gratis ons inspiratiepakket aan