Rietgedekte villa

Uw eigen exclusieve rietgedekte villa bouwen? Daar kunnen wij u zeker bij helpen. Uiteraard eerst een prachtig, exclusief ontwerp. Met onze ruim 17 jaar ervaring en ruim 3000 klanten die u voor gingen, durven we wel te zeggen dat wij dat kunnen. Maar naast een mooi ontwerp, kunnen wij u ook volledig van dienst zijn bij de zoektocht naar een aannemer, het interieurontwerp en toezicht op de bouw. Door onze full-service en maximale begeleiding doen we er alles aan om u zorgeloos naar uw nieuwe thuis toe te laten leven.

ONZE RIETGEDEKTE VILLA’S DOOR HEEL NEDERLAND

Onze rietgedekte villa’s komt u in het hele land tegen. Vanuit onze thuisbasis in Twente, ontwerpen wij voor u een unieke en exclusieve villa. We blijven schetsen en fijnslijpen net zolang tot deze voor 100% aansluit bij uw woonwensen. En omdat we werken met vaste prijzen, weet u vooraf hoe hoog uw investering is. Wel zo handig.

al ruim 18 jaar rietgedekte villa’s ontwerpen

Onze ervaring in het ontwerpen van rietgedekte villa’s hebben wij de afgelopen 18 jaar zorgvuldig opgebouwd. Wij weten tot in detail hoe we om moeten gaan met details en dakaansluiting, zodat uw rietgedekte villa ook de komende jaren mooi blijft. in onze portfolio kunt een een selectie van rietgedekte villa’s zien. meer inspiratie opdoen? Kom gezellig langs op ons kantoor!