Rietgedektevilla

Uw exclusieve rietgedekte villa bouwen? Dan bent u bij EVE Architecten aan het juiste adres! Wij werken in onze ontwerpen graag met riet: een natuurlijke uitstraling, charmant en het groot aantal toepassingen zorgen in elk ontwerp voor een verrassend effect. Of u nu meer van klassiek houdt of van modern, uw rietgedekte villa kan in verschillende stijlen worden ontworpen!

Rietgedekte villa bouwen? Jarenlange ervaring

Onze rietgedekte villa’s komt u in het hele land tegen. En allemaal uniek en exclusief ontworpen. Ook in een hele woonwijk, zoals in De Steenen Poort in Houten of Naardereiland in Naarden (interne link naar portfolio//uitgelicht). De 45 exclusieve villa’s in Naardereiland zijn allemaal door ons ontworpen en allemaal op maat. En niet alleen het exterieur. Ook het interieur van deze woningen is voor een groot deel door EVE Architecten ontworpen. Zo is de balans tussen exterieur en interieur maximaal op elkaar afgestemd.

Rietgedekte villa, binnenkijken

Graag laten wij u binnenkijken in een rietgedekte villa. Dan ervaart u wat wij bedoelen met de maximale afstemming tussen exterieur en interieur. In dit droomhuis (link naar filmpje) in Haaksbergen, droomt u werkelijk even helemaal weg!

Meer over een rietgedekte villa?

Meer weten wat wij op het gebied van rietgedekte villa voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op of vraag ons informatiepakket aan.

 

 

Vraag hier ons inspiratiepakket aan

Rietgedekte villa van familie schrijver door EVE Architecten